onsdag, 07. desember, 2016
 • Velkommen til Vassfjellet
  Velkommen til Vassfjellet
 • Snow
  Snow
 • Den nye Fjellheisen
  Den nye Fjellheisen
 • Ski
  Ski
 • Snowboard
  Snowboard
 • Kveld
  Kveld

Heiskortpriser for sesongen 2016/2017 ligger nå ute. Trykk her for å komme direkte til siden.

Nyheter

Hei kjære brettvenn!

Her kommer en liten rapport fra snowboardkursene våre i Vassfjellet

Rundt 20 stk deltok på første helgen 13.-14.februar og 21 stk 20.-21.februar. Alderen spann fra 4 år og opp til 50 år. Det var to supre helger med positive barn, ungdom og voksne. Vi takker alle som var med på kursene begge helgene, også foreldre som var med barna sine og som bidro med vaffelsteking og hyggelig prat. Vi ønsker også å takke Vassfjellet for det fine samarbeidet og all hjelp vi har fått.

1  2  3

For de som ikke fikk meldt seg på kursene, har vi fortsatt tilbud dersom du blir medlem hos oss. Da får du bli med oss på treninger/samlinger hver tirsdag fra 18:00-20:00(møtested ved Skiutleien 18:00 hver tirsdag). Treningene/samlingene er tilrettelagt for alle, uansett nivå og alder. Vi er flere trenere som tilbyr både hjelp og instruksjon for nybegynnere, viderekommende og for de som ønsker å kjøre i parken i Vassfjellet. Link til påmelding: https://www.deltager.no/snowboardforbundet/trondheim

Hilsen fra alle oss i Trondheim Snowboardklubb 

TSK Main Logo

 

 

Nyheter

Ønsker din bedrift en bedriftsavtale med Vassfjellet Skiheiser AS? Vi tilbyr godt synlig reklameplass ved påstigning til hovedheisen eller i heistraseen. Vi gir bl.a 10% rabatt på kveldskort til alle bedriftens ansatte, firmaskidag med halv pris på kveldskort og muligheter for å holde demo av bedriftens produkter i Vassfjellet.

Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å motta et uforpliktende tilbud.

Nyheter

Vassfjellet webkamera

Vassfjellet webkameraVassfjellet Skisenter
Klikk på bildet

Til topp