onsdag, 10. februar, 2016
 • Velkommen til Vassfjellet
  Velkommen til Vassfjellet
 • Snow
  Snow
 • Den nye Fjellheisen
  Den nye Fjellheisen
 • Ski
  Ski
 • Snowboard
  Snowboard
 • Kveld
  Kveld

Hei kjære brettvenn!

Vi i Trondheim Snowboadklubb ønsker å bidra mer i lokalsamfunnet i år gjennom å holde nybegynnerkurs for alle som har lyst å lære seg å kjøre snowboard. Nybegynnerkurset vil holdes 13.-14.februar (Fullbooket) og 20.-21.februar 2016. Kurstiden er satt opp fra 11:00-14:00 inkludert pause. Kurset er for alle nybegynnere uansett alder(fra 5 år og oppover) der vi også ønsker voksne velkommen. Kursene vil holdes i Vassfjellet. Vi stiller med erfarne og kvalifiserte instruktører begge helgene. Du kan selv velge hvilken av de to helgene du ønsker å delta. 

Vi har lagt til to priser ut i fra om man ønsker å bli medlem eller ikke. Dersom du ønsker å bli medlem er prisen 450,-, ønsker du å melde deg på kurset uten å bli medlem er prisen 500,-. Ja det er billigere å bli medlem, da får du i tillegg alle medlemsfordelene våre og gjennom snowboardforbundet. Begge prisene inkluderer en av helgene fra fredag til lørdag ned instruktør og heiskort i Vassfjellet. Betalingen gjøres direkte til vår bedriftskonto. HUSK å føre inn navnet på deltageren og hvilken helg i betalingsinformasjonen. 

PS: dersom du velger det billigste alternativet på 450,- for å bli medlem, fyll ut følgende informasjon på mail til oss, så registrerer vi deg manuelt(du trenger ikke å registrere deg selv). HUSK fortsatt navn på deltager og hvilken helg i betalingsinformasjonen!

Fornavn:

Etternavn:

Født:

Epost:

Telefon:

Adresse:

Postnummer:

Poststed:

Fylke:

Hvis deltageren er under 18-

Foresattes navn:

Foresattes tlf:

Foresattes epost:

Mailen vår er Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontonummeret vårt er: 1503 30 40390

Møt gjerne opp på våre treninger i Vassfjellet tirsdager kl.18-20.

Hilsen fra alle oss i Trondheim Snowboardklubb 

TSK Main Logo

 

 

Nyheter

Aktivitetsdag i Vassfjellet.

Vassfjellet er en utmerket plass å holde vinteraktiviteter.

Fra vår parkeringsplass starter langrennsløyper, akebakker og  alpinbakker.

Langrenn og aking er selvfølgelig gratis.


Klikke her for å se vårt tilbud
 
 

Nyheter

Ønsker din bedrift en bedriftsavtale med Vassfjellet Skiheiser AS? Vi tilbyr godt synlig reklameplass ved påstigning til hovedheisen eller i heistraseen. Vi gir bl.a 10% rabatt på kveldskort til alle bedriftens ansatte, firmaskidag med halv pris på kveldskort og muligheter for å holde demo av bedriftens produkter i Vassfjellet.

Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å motta et uforpliktende tilbud.

Nyheter

Vassfjellet webkamera

Vassfjellet webkameraVassfjellet Skisenter
Klikk på bildet

Til topp